Dr. Geleriu Andreea

Dr. Geleriu Andreea

Medic Primar Endocrinologie

Servicii efectuate de Dr. Geleriu Andreea în cadrul NovoClinique

  • CONSULT ENDOCRINOLOGIE
  • ECOGRAFIA TIROIDIANĂ

Educație și formare dr. Geleriu Andreea

Facultatea de Medicină Generală, Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca

Rezidențiat în cadrul Institutului Național de Endocrinologie “C.I. Parhon”, București

Medic primar Endocrinologie

Afilieri la societăți profesionale de profil

  • Societatea Română de Endocrinologie

  • Societatea Europeană de Endocrinologie

Povestea din spatele halatului alb:

Dr. Geleriu Andreea este medic primar în endocrinologie cu o experiență bogată în diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor glandei tiroide. În cadrul NovoClinique, Dr. Geleriu oferă consultații de specialitate și ecografii tiroidiene, asigurând o diagnosticare acurată și gestionare corectă a bolilor endocrine.
Educația medicală a Dr. Geleriu Andreea a început la Facultatea de Medicină Generală a Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca. A continuat să-și dezvolte expertiza în endocrinologie prin rezidențiatul efectuat la prestigiosul Institut Național de Endocrinologie “C.I. Parhon” din București, unde a fost expusă la diverse aspecte ale endocrinologiei și a dobândit competențele necesare pentru a deveni medic primar în această specialitate.

Dr. Geleriu Andreea este membră a societăților profesionale de profil, inclusiv a Societății Române de Endocrinologie și a Societății Europene de Endocrinologie, ceea ce demonstrează angajamentul său față de promovarea cercetării și a practicii medicale de calitate în domeniul endocrinologiei.

Cu o dedicare profundă față de pacienți și o abordare bazată pe cele mai recente descoperiri și practici în domeniu, Dr. Geleriu Andreea reprezintă un punct de referință în furnizarea îngrijirii endocrinologice de înaltă calitate în comunitatea medicală.

Share this post

Consult endocrinologie200 lei
Control endocrinologie100 lei
Ecografie tiroidiană120 lei
Pachet consultație + Ecografie tiroidiană250 lei